Benieuwd naar een werkdag bij Qwinq?

Werken bij Qwinq

Heb jij als je een kantoor, school of zorginstelling binnenstapt al minstens honderd ideeën om de ruimte te verbeteren? Denk je graag mee over de werkomgeving van overmorgen? En zet je graag een stap extra om tot de beste resultaten te komen voor je opdrachtgevers? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken!

Hecht team
Qwinq bestaat uit vaste medewerkers en een flexibele schil. Samen vormen we één hecht team, waarin de lijnen kort zijn en jij je snel welkom voelt. Wij houden van doen, en dan vooral zo creatief en leuk mogelijk. Ook verbinden vinden we belangrijk, want leuke collega’s zorgen voor leuk werk! We wisselen daarom met regelmaat kennis en ervaringen uit. En weten elkaar ook tussendoor makkelijk te vinden.

Energiek werken bij Qwinq

Verbinden
yellow

Verbinden

Twee keer per jaar organiseren we een Qwinq-dag en zes keer per jaar een Qwinq-schil: gezellige dagen met bijvoorbeeld lekker eten en kennissessies over interessante thema’s, zoals circulair bouwen.

Werkplek
yellow

Inspirerende werkplek

Een mooie werkplek in De Gruyterfabriek in Den Bosch, waar allerlei leuke bedrijven zitten (goed voor je netwerk!:-) ). In de praktijk werk je trouwens ook veel op locatie bij klanten, zodat je goed zichtbaar en bereikbaar bent voor alle partijen.

Geluk
yellow

Geluksdag!

Elk jaar krijg je van ons één geluksdag: een extra vrije dag die je mag opnemen wanneer je maar wilt, zonder van tevoren vrij te vragen. De enige voorwaarde is dat je die dag iets leuks gaat doen en ons daarover vertelt.

Open sollicitatie

Zie jij jezelf wel werken bij Qwinq, maar is er op dit moment geen (passende) vacature? Stuur ons gerust je open sollicitatie via sollicitatie@qwinq.nl. Ook al zijn we misschien niet actief op zoek, wij laten echte toppers nooit lopen!

Openstaande vacatures

vacature
yellow

Projectmanager bouw

vacature
yellow

Junior adviseur huisvesting