Mogen wij jouw nieuwe omgeving vol goede energie realiseren?

Voor een werkomgeving met goede energie
1
2

Aangenaam!

Om tot een helder advies te komen, willen we je goed leren kennen. We zoomen uit, doorgronden alle belangrijke processen en zetten de medewerkers centraal. Zodat er een advies volgt over een omgeving waar jouw organisatie volledig tot haar recht komt en waar iedere medewerker zich prettig voelt. Vandaag, morgen én overmorgen.

Je ideale werkomgeving

Sparren over je nieuwe werkomgeving is leuk. Nóg leuker? Deze plek helemaal voor je zien. Samen  komen we tot de ideale invulling van het gebouw, waarbij iedere plek volledig past bij de activiteit(en). In een programma van eisen maken we de conceptuele keuzes duidelijk. Hierbij lichten we graag toe waarom onze keuzes voor je werken. We hebben het namelijk vaker gedaan.

Want je werkt het lekkerst als alles klopt!
3
4
5

Het ontwerpen kan beginnen

Analyseren en adviseren? Qwinq gaat verder. Met strak projectmanagement in de ontwerpfase vertalen we de bedrijfsvisie naar een werkomgeving boordevol goede energie. Van a tot z: van de selectie van de architect en aannemer tot de realisatie van een haalbare planning. Om medewerkers te betrekken bij de nieuwe manier van werken, is dit ook het moment waarop we het verandertraject starten binnen je organisatie. Zo creëren we draagvlak voor de gemaakte keuzes.

Tijd voor de realisatie

De projectmanager van Qwinq is in de (ver)bouwfase hét aanspreekpunt voor alle procespartners en houdt 24/7 een vinger aan de pols. Door onze uitgebreide kennis van de bouwketen signaleren we kansen en risico’s snel en stellen we de juiste vragen op het juiste moment. Klakkeloos ja en amen zeggen? Nee hoor. We geven gevraagd en ongevraagd advies en gaan problemen nooit uit de weg. Bovendien weten iedere partij wat, waar en wanneer gedaan moet worden. Inderdaad: we omarmen het lean-gedachtegoed.

Welkom in je nieuwe omgeving!

Bij Qwinq weten we uit ervaring: gedrag en beleving zijn leidend voor een succesvolle organisatie. Hoe beter je werkomgeving is ingericht, hoe groter het effect. Daarom stopt onze dienstverlening niet bij de oplevering. Integendeel: we helpen je met de verhuizing als dat nodig is, tot en met de laatste doos. En wanneer iedereen is gesetteld, gaan we opnieuw met je aan tafel voor een uitgebreide evaluatie. Is alles naar wens? Zijn er nog nieuwe wensen waaraan we kunnen voldoen? We staan voor je klaar.