WVDB
yellow

Jouw DNA, onze expertise

Dienstverlening

Als geen ander begrijpen wij wat een goede werkomgeving inhoudt en voelen we feilloos aan wat bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen nodig hebben. We doen er alles aan om die ultieme plek te realiseren. Door adviestrajecten te leiden en de ver- en nieuwbouwprojecten te managen, bereiken we de gewenste resultaten.

Samen maken we stappen
Die resultaten bereiken we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze klanten. En met de medewerkers en bewoners, cruciaal om gewenste veranderingen goed te laten landen. In een open en eerlijk proces kijken we samen naar wat er mogelijk is en leren we graag van én met elkaar.

We kijken uit naar je reactie
Behoefte aan advies over een huisvestingsvraagstuk? Interesse in een projectmanager voor een klein- of grootschalig nieuw- of verbouwtraject? Of juist op zoek naar de combinatie van deskundig advies en bevlogen projectmanagement? Qwinq biedt het allemaal! Neem contact met ons op. We staan je graag te woord over onze dienstverlening.

Huisvestings- en vastgoedadvies

Met nieuwe ogen kijken onze adviseurs naar jouw werkomgeving. We laten je zien hoe het anders, fijner en/of efficiënter kan. We inventariseren je wensen en brengen de kracht van je organisatie in kaart. Vervolgens helpen we om de uitstraling van je bedrijf naar buiten toe stevig neer te zetten.

Projectmanagement van a tot z

Faciliterend en stimulerend: zo zien we onze rol als projectmanager het liefst. Of het nu gaat om verbouwen, verhuizen of nieuwbouw, we kunnen het hele traject voor je regelen. Qwinq biedt de slagkracht van een ambitieus team, inclusief korte lijnen en heldere communicatie. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht van specialisten met kennis van zaken. Geen zorgen: wij zorgen dat het goedkomt!

Voor al jouw huisvestings- en vastgoedvraagstukken