Junior adviseur huisvesting

Leren gaat het best in een fijne omgeving. Heb je vast ook gemerkt in je eigen studietijd. Het leuke: bij Qwinq mag jij nu anderen die fijne werk- of leeromgeving bezorgen. Als junior adviseur huisvesting ga jij namelijk aan de slag met uitdagende huisvestingsprojecten van klanten zoals Avans Hogeschool, Onderwijsgroep Tilburg, BDO of Omroep Brabant.
Dit ga je doen

Als adviseur geloven wij erin dat bewust tijd maken om te verbinden met elkaar, zowel de samenwerking als de resultaten verrijkt. En, door medewerkers mee te nemen in het huisvestingsproces, zijn wij enorm goed in het matchen van de vraag en onderliggende behoefte van de organisatie.

Als adviseur duik je in de organisatie van de opdrachtgever en kom je zo tot een advies over hoe de huisvesting beter kan. In het begin trek je hierbij veel op met een van onze senior adviseurs en wanneer je eraan toe bent krijg je je eigen projecten. De projecten zijn superveelzijdig. Van het verduurzamen van een kantoor met een budget van enkele tonnen tot de fusie van verschillende kantoorlocaties naar één hoofdkantoor van meerdere miljoenen.

Jij gaat ervoor om klanten méér dan waar voor hun geld te geven. In de voorbereiding ga je met de klant om tafel en denk je mee over creatieve oplossingen. Je achterhaalt het DNA van de klant om daarmee de optimale werkomgeving te kunnen formuleren. Daarbij kijk je niet alleen naar de fysieke omgeving, maar ook naar het gewenste gedrag, de wijze van samenwerken en ondersteunende diensten.

De consequenties van keuzes worden door jou in kaart gebracht in een programma van eisen, je zet een verandertraject in met medewerkers, je bereidt interviews en workshops voor en legt deze vast.

Wat er zo leuk is aan werken bij Qwinq

Werken bij Qwinq is vrijheid proeven en ondernemerschap ontwikkelen. Maar dan mét betrokken teamgenoten om je heen. Als er één ding is wat alle Qwinq’ers gemeen hebben: we hebben in onze jeugd heel wat hutten gebouwd. En nog steeds vinden wij dingen creëren het allerleukste wat er is. Alleen doen we het nu op een iets grotere schaal. We willen van elke verbouwing een feestje maken door te zorgen dat alle partijen zich prettig voelen in het proces. Door goede samenwerking komen we tot machtig mooie resultaten. Unieke gebouwen die de mensen erin een goed gevoel bezorgen. Qwinq is een klein en ambitieus projectmanagement- en adviesbureau, waar jouw werkgeluk voorop staat en waar jouw mening telt. Ook als je net bij ons binnen bent.

Meer weten over onze visie, werkwijze en vastgoedprojecten? Qwinq.nl.

Een greep uit ons aanbod
 • Een salaris (afhankelijk van je werkervaring) tussen de € 2.500,- en € 3.250,- bruto per maand en natuurlijk vakantiegeld.
 • Een mobiliteitscard via Shuttel. Woonwerkverkeer, zakelijke reiskosten en thuiswerken vergoeden we volledig conform de richtlijnen van de Rijksoverheid, ook als je op de fiets komt.
 • Elk jaar één geluksdag. Een extra vrije dag die je mag opnemen wanneer je maar wilt, zonder van tevoren vrij te vragen. Enige voorwaarde is dat je die dag iets doet waar je écht gelukkig van wordt en ons daar over vertelt.
 • Elk jaar 3 Goeddoedagen: werkdagen waarop je iets voor een ander betekent of je inzet voor je omgeving; zodat je met jouw energie anderen gelukkig maakt zonder dat het ten koste gaat van jouw eigen vrije tijd.
 • Flexibele werktijden. Soms werk je ook ’s avonds, bijvoorbeeld tijdens workshops en klankbordgroepen. Die uren kun je dan op een ander moment weer vrij nemen.
 • Pensioenbijdrage die je maandelijks uitbetaald krijgt. Zo kun je zelf sparen voor je oude dag.
 • Een mooie werkplek in De Gruyterfabriek in Den Bosch, waar allerlei leuke bedrijven zitten (goed voor je netwerk! J). In de praktijk werk je trouwens ook veel op locatie bij klanten, zodat je goed zichtbaar en bereikbaar bent voor alle partijen.
 • Twee keer per jaar een Qwinq-dag en elk kwartaal een Qwinq-schil: gezellige dagen met bijvoorbeeld lekker eten, een boottochtje, projectbezoeken of kennissessies over interessante onderwerpen zoals circulair bouwen.
 • En uiteraard: doorgroei naar de functie van zelfstandig adviseur.
Check of deze baan bij jou past

Kun jij …

 • informatie snel in je opnemen?
 • mensen meenemen in jouw ideeën en gedachtegang, zowel face to face als op papier?
 • proactief, efficiënt en daadkrachtig toewerken naar resultaten?
 • makkelijk schakelen tussen het grote geheel en de kleinste details?
 • knelpunten snel doorgronden en analyseren?
 • ingewikkelde berekeningen maken met Excel, gelikte presentaties maken met PowerPoint en teksten professioneel opmaken met Word?

Heb je …

 • hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld in de richting facilitymanagement, bouwkunde, CME of bedrijfskunde?

En wil je graag ervaring opdoen …

 • als verantwoordelijke voor huisvestingsadvies?
 • organiseren van interviews en interactieve workshops?
 • met boeiende huisvestingsvraagstukken voor onderwijs, kantoren en zorg?
 • in het gebruik van LEAN-methodieken?

Dan klink jij als onze ideale nieuwe collega!

Reageer op deze vacature

Zie jij deze baan als junior adviseur huisvesting wel zitten? Dan horen we graag van je.

Bij Qwinq doen we de dingen graag net even anders, dus ook de sollicitatieprocedure. We merken dat veel mensen het lastig vinden om een sollicitatiebrief over zichzelf te schrijven. Hoeft bij ons dus ook niet. We ontvangen graag je cv én jouw antwoord op de vraag: “Wat zou bij een energieke kick-off van een project absoluut niet mogen ontbreken”? Dat mag in een Word-bestand of in een video.

Stuur je reactie naar Barbara Jager, via barbara.jager@qwinq.nl. Ook met vragen over de functie of de procedure kun je bij Barbara terecht.

Want je werkt het lekkerst als alles klopt!