Junior projectmanager huisvesting

Leren gaat het best in een fijne omgeving. Heb je vast ook gemerkt in je eigen studietijd. Het leuke: bij Qwinq mag jij nu anderen die fijne werk- of leeromgeving bezorgen. Als junior projectmanager ga jij namelijk aan de slag met de uitdagende huisvestingsprojecten van onder andere Avans Hogeschool of BDO Accountants.

Dit ga je doen

Jij leidt verbouw- en nieuwbouwprojecten van voorbereiding tot ingebruikname in goede banen. In het begin trek je hierbij veel op met een van onze senior projectmanagers en wanneer je eraan toe bent krijg je je eigen projecten. De projecten zijn superveelzijdig. Van het verduurzamen van een kantoor met een budget van enkele tonnen tot de aanleg van compleet nieuwe gebouwen op een campus voor vele miljoenen. Flinke bedragen dus, waar jij als projectleider huisvesting verantwoordelijk mee omgaat.

Als projectmanager ben je de spil van het project. Jij gaat ervoor om klanten méér dan waar voor hun geld te geven. In de voorbereiding ga je met de klant om tafel en denk je mee over creatieve oplossingen, selecteer je de architect en adviseurs, zoals de installatie adviseur, maak je het programma van eisen en regel je eventueel vergunningen.

Tijdens de ontwerp- en bouwfase motiveer je de partijen uit je projectteam om het maximale uit hun expertise te halen. Ondertussen bewaak je de projectafspraken en de voortgang. Risico’s houd je scherp in de gaten en je bedenkt hier met je team slimme oplossingen voor (denk aan een buurt die bezwaar maakt, budgetten die te klein blijken of een aannemer die failliet gaat). Natuurlijk hou je de klant continu op de hoogte van het verloop.

Wat er zo leuk is aan werken bij Qwinq

Werken bij Qwinq is vrijheid proeven en ondernemerschap ontwikkelen. Maar dan mét betrokken teamgenoten om je heen. Als er één ding is wat alle Qwinq’ers gemeen hebben: we hebben in onze jeugd heel wat hutten gebouwd. En nog steeds vinden wij dingen creëren het allerleukste wat er is. Alleen doen we het nu op een iets grotere schaal. We willen van elke verbouwing een feestje maken door te zorgen dat alle partijen zich prettig voelen in het proces. Door goede samenwerking komen we tot machtig mooie resultaten. Unieke gebouwen die de mensen erin een goed gevoel bezorgen. Qwinq is een klein en ambitieus projectmanagement- en adviesbureau, waar jouw werkgeluk voorop staat en waar jouw mening telt. Ook als je net bij ons binnen bent.

Meer weten over onze vastgoedprojecten? Qwinq.nl.

Een greep uit ons aanbod
 • Een salaris (afhankelijk van je werkervaring) tussen de € 2.500,- en € 3.250,- bruto per maand en natuurlijk vakantiegeld.
 • Een mobiliteitscard via Shuttel. Woonwerkverkeer, zakelijke reiskosten en thuiswerken vergoeden we volledig conform de richtlijnen van de Rijksoverheid, ook als je op de fiets komt.
 • Elk jaar één geluksdag. Een extra vrije dag die je mag opnemen wanneer je maar wilt, zonder van tevoren vrij te vragen. Enige voorwaarde is dat je die dag iets leuks gaat doen en ons daar over vertelt.
 • Flexibele werktijden. Soms werk je ook ’s avonds, bijvoorbeeld tijdens workshops en klankbordgroepen. Die uren kun je dan op een ander moment weer vrij nemen.
 • Een mooie werkplek in De Gruyterfabriek in Den Bosch, waar allerlei leuke bedrijven zitten (goed voor je netwerk! ). In de praktijk werk je trouwens ook veel op locatie bij klanten, zodat je goed zichtbaar en bereikbaar bent voor alle partijen.
 • Twee keer per jaar een Qwinq-dag en elk kwartaal een Qwinq-schil: gezellige dagen met bijvoorbeeld lekker eten, yoga en kennissessies over interessante onderwerpen, zoals circulair bouwen en bouwbiologie.
 • Pensioenbijdrage die je maandelijks uitbetaald krijgt. Zo kun je zelf sparen voor je oude dag.
 • En uiteraard: doorgroei naar de functie van zelfstandig projectmanager.
Check of deze baan bij jou past

Kun jij …

 • informatie snel in je opnemen?
 • mensen meenemen in jouw ideeën en gedachtegang, zowel face to face als op papier?
 • proactief, efficiënt en daadkrachtig toewerken naar resultaten?
 • makkelijk schakelen tussen het grote geheel en de kleinste details?
 • knelpunten snel doorgronden en analyseren?
 • ingewikkelde berekeningen maken met Excel, gelikte presentaties maken met PowerPoint en teksten professioneel opmaken met Word?

Heb je …

 • hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld in de richting bouwkunde of CME, bedrijfskunde of facilitymanagement?

En wil je graag ervaring opdoen …

 • als verantwoordelijke voor het projectmanagement?
 • in het aansturen en verbinden van ontwerpers en uitvoerders?
 • met boeiende huisvestingsvraagstukken voor onderwijs, kantoren en zorg?
 • in het gebruik van LEAN-methodieken? 

Dan klink jij als onze ideale nieuwe collega!

Reageer op deze vacature

Zie jij deze baan als junior projectmanager wel zitten? Dan horen we graag van je.

Bij Qwinq doen we de dingen graag net even anders, dus ook de sollicitatieprocedure. We merken dat veel mensen het lastig vinden om een sollicitatiebrief over zichzelf te schrijven. Hoeft bij ons dus ook niet. We ontvangen graag je cv én jouw antwoord op de vraag: hoe zou jij de samenwerking tussen ontwerp- en uitvoeringspartijen voor een opdrachtgever optimaliseren? Dat mag in een Word-bestand of in een video.

Stuur je reactie naar Barbara Jager, via barbara.jager@qwinq.nl. Ook met vragen over de functie of de procedure kun je bij Barbara terecht.

Want je werkt het lekkerst als alles klopt!