Projectmanager bouw

Of het nu gaat om het bedrijfsleven, de zorg of het onderwijs: iedereen werkt het fijnst als alles klopt in zijn werkomgeving. Bij Qwinq in Den Bosch krijg jij als projectmanager de kans om voor jouw klanten onderwijs- en bedrijfsvisies te vertalen naar plekken en gebouwen boordevol goede energie. Tegelijkertijd creëer je bij Qwinq een omgeving waarin jouw eigen collega’s kunnen groeien en bloeien. Mooi toch, om met je werk zowel in- als extern te kunnen zorgen voor tevreden medewerkers?
Dit ga je doen

Verbouw- en nieuwbouwprojecten in goede banen leiden, van de voorbereiding tot ingebruikname: dat is jouw taak. De variatie aan projecten en klanten bij Qwinq is groot. Het ene moment richt jij je op de realisatie van een ruim zesduizend vierkante meter groot kantoor voor BDO. Het andere moment ben je verantwoordelijk voor de aanleg van nieuwe gebouwen op de campus van Avans Hogeschool. Naast kantoren en onderwijs richten wij ons ook op het creëren van nieuwe werk- en woonomgevingen voor de zorg. Ook voor deze projecten word jij verantwoordelijk.

Een deel van de projecten heb jij van a tot z onder je hoede, vaak samen met een junior projectmanager die jij aanstuurt en coacht. Je gaat met de klant om tafel, denkt mee over creatieve oplossingen, selecteert en contracteert alle partijen en motiveert tijdens de bouw- en ontwerpfase je projectteam om het maximale uit hun expertise te halen. Ondertussen bewaak je de projectafspraken en de voortgang en houd je risico’s scherp in de gaten. Daarnaast coördineer je de verbouw- en nieuwbouwprojecten die onze projectmanagers uit de flexibele schil in goede banen leiden. Jij monitort hierbij de voortgang en kwaliteit, en onderhoudt een goede relatie met de opdrachtgever.

Wat we bij Qwinq doen, doen we goed. Dat geldt ook voor jou: jij wordt medeverantwoordelijk voor het projectmanagement binnen Qwinq en bouwt samen met collega’s verder aan onze organisatie. Ook denk je nadrukkelijk mee over nieuwe mogelijkheden in onze dienstverlening en heb je oog voor innovatie, bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid. Eén ding is zeker: in deze baan krijg jij alle ruimte om ondernemend te zijn en het projectmanagement bij Qwinq naar een nóg hoger niveau te tillen.

Wat er zo leuk is aan werken bij Qwinq

Werken bij Qwinq is vrijheid proeven en ondernemerschap ontwikkelen. Maar dan mét betrokken teamgenoten om je heen. Als er één ding is wat alle Qwinq’ers gemeen hebben: we hebben in onze jeugd heel wat hutten gebouwd. En nog steeds vinden wij dingen creëren het allerleukste wat er is. Alleen doen we het nu op een iets grotere schaal. We willen van elke verbouwing een feestje maken door te zorgen dat alle partijen zich prettig voelen in het proces. Door goede samenwerking komen we tot machtig mooie resultaten. Unieke gebouwen die de mensen erin een goed gevoel bezorgen. Qwinq is een klein en ambitieus projectmanagement- en adviesbureau, waar jouw werkgeluk voorop staat en waar jouw mening telt. Ook als je net bij ons binnen bent.

Meer weten over onze visie, werkwijze en vastgoedprojecten? Qwinq.nl.

Een greep uit ons aanbod
 • Een salaris (afhankelijk van je werkervaring) tussen de € 3.250,- en € 4.500,- bruto per maand en natuurlijk vakantiegeld.
 • Een jaarcontract met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Flexibele werktijden. Soms werk je ook ’s avonds, bijvoorbeeld tijdens workshops en klankbordgroepen. Die uren kun je dan op een ander moment weer vrij nemen.
 • Een werkpakket met een volledig flexibele en persoonlijke uitrusting (laptop, smartphone, tweede scherm) en de mogelijkheid om een thuiswerkplek in te richten.
 • Een mobiliteitskaart via Shuttel. Woonwerkverkeer, zakelijke reiskosten en thuiswerken vergoeden we volledig conform de richtlijnen van de Rijksoverheid, ook als je op de fiets komt.
 • Een pensioenbijdrage die je maandelijks uitbetaald krijgt. Zo kun je zelf sparen voor je oude dag.
 • Elk jaar één geluksdag. Een extra vrije dag die je mag opnemen wanneer je maar wilt, zonder van tevoren vrij te vragen. Enige voorwaarde is dat je die dag iets leuks gaat doen en ons daarover vertelt.
 • Elk jaar 3 Goeddoedagen: werkdagen waarop je iets voor een ander betekent of je inzet voor je omgeving; zodat je met jouw energie anderen gelukkig maakt zonder dat het ten koste gaat van jouw eigen vrije tijd. 
 • Een mooie werkplek in De Gruyterfabriek in Den Bosch, waar allerlei leuke bedrijven zitten (goed voor je netwerk! J). In de praktijk werk je trouwens ook veel op locatie bij klanten, zodat je goed zichtbaar en bereikbaar bent voor alle partijen.
 • Twee keer per jaar een Qwinq-dag en elk kwartaal een Qwinq-schil: gezellige, inspirerende en leerzame dagen met kennissessies over interessante onderwerpen, zoals circulair bouwen en bouwbiologie
Check of deze baan bij jou past

Kun jij …

 • klanten, collega’s en ingehuurde krachten meenemen in jouw visies, ideeën en adviezen, zowel mondeling (vergaderingen en presentaties) als schriftelijk?
 • proactief, efficiënt, daadkrachtig en energiek toewerken naar resultaten?
 • bondige rapportages schrijven en visueel rapporteren?
 • makkelijk schakelen tussen het grote geheel en de kleinste details?
 • knelpunten snel doorgronden en analyseren?
 • informatie snel in je opnemen?

Heb je …

 • hbo- of wo-niveau bij voorkeur in de richting bouwkunde of CME?
 • ruime ervaring met projectmanagement en het aansturen en verbinden van ontwerpende en uitvoerende partijen?
 • ruime ervaring met huisvestingsvraagstukken en het gebruik van lean-methodieken?
 • ervaring met Excel, PowerPoint en Word?

En wil je …

 • de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om verder te bouwen aan (de dienstverlening van) Qwinq?
 • hét visitekaartje zijn richting onze klanten?

Dan klink jij als onze ideale nieuwe collega!

Reageer op deze vacature

Zie jij deze baan als projectmanager wel zitten? Dan horen we graag van je.

Bij Qwinq doen we de dingen graag net even anders, dus ook de sollicitatieprocedure. We merken dat veel mensen het lastig vinden om een sollicitatiebrief over zichzelf te schrijven. Hoeft bij ons dus ook niet. We ontvangen graag je cv én jouw antwoord op de vraag: “Hoe zou jij de samenwerking tussen ontwerp- en uitvoeringspartijen voor een opdrachtgever optimaliseren”? Dat mag in een Word-bestand of in een video.

Stuur je reactie naar Barbara Jager, via barbara.jager@qwinq.nl. Ook met vragen over de functie of de procedure kun je bij Barbara terecht.

Want je werkt het lekkerst als alles klopt!