Ronald
yellow

Ronald Voogt

info@qwinq.nl 
+31(0)6 51187519

Ontmoet Ronald

Ronald heeft als bouwkundige ruim 25 jaar ervaring in het managen van bouwprojecten in de gezondheidszorg. Hij adviseert opdrachtgevers in de gezondheidszorg bij het formuleren van hun huisvestingsvraag, het bepalen van de haalbaarheid van hun plannen en de voorbereiding en realisatie hiervan. Ronald is sterk in het procesmatig aansturen van processen waarbij veel partij betrokken zijn. Daarnaast is hij technisch goed onderlegd en daardoor in staat ook de dialoog te voeren met adviseurs en uitvoerende partijen.

Bij Qwinq werkt Ronald graag samen aan gemeenschappelijke opgaves. Door de combinatie van ieders (aanvullende) kennis en expertise zijn we bij Qwinq uitstekend in staat complexe opgaves tot een succes te maken voor onze opdrachtgevers.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Dat hang helemaal af van de situatie waar ik me zou bevinden. Het gaat er hierbij vooral om hoe de eventuele ‘schade’ van een aanval kan worden geminimaliseerd (risicobeheersing). Kan de beer of de zwerm wellicht worden ontweken door bijvoorbeeld in een boom te klimmen of onder een onder een deken te kruipen waar de bijen niet doorheen kunnen prikken. Maar liever kies ik er voor om een confrontatie voor te zijn door goed voorbereid op pad te gaan.

Dans je wel eens zonder muziek?
Jazeker. Niet dat is een danser ben maar ik maak ook regelmatig dansende bewegingen als ik blij ben!

Wat is jouw favoriete quote?
‘Carpe diem’ (pluk de dag). Het leven is een feest elke dag weer!

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Opladen door ook geregeld geheel uit te schakelen. Een vakantie is voor mij hiervoor de geëigende manier. Door de week plan ik deels mijn vrije tijd maar deels ook bewust niet. Sporten op vaste momenten samen met anderen vind ik prettig. Maar de mogelijkheid hebben om spontaan dingen te doen waar je op dat moment zin in heb, vind ik ook fijn.

Carpe diem