Qwinq peter zw voor website
yellow

Peter Mensingh

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 51380211

Ontmoet Peter

Peter is een zeer ervaren projectmanager en onze LEAN-Expert. Hij begeleidt ontwerp- en bouwteams in efficiënte planningssessies en zorgt ervoor dat de inbreng van ieder teamlid wordt gewaardeerd. Dit maakt hem tot een ideale projectmanager bij nieuw- en verbouwprojecten.

Momenteel verdiept Peter zich bovendien in het systemisch adviseren. De bouwkolom zit vol met vastgeroeste patronen. Wanneer die doorbroken kunnen worden is er veel meer mogelijk. De kans dat de organisatie van de opdrachtgever een passender huisvesting krijgt is dan vele malen groter.

Peter werkt veel en graag samen met Qwinq: het is een compact bureau met een enorm netwerk aan specialisten die ingezet kunnen worden. Dat maakt ieder ontwerp- en bouwproces weer een feest!

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Tja, euh. één beer is wel zo overzichtelijk en ik denk dat de overlevingskans met een zwerm bijen wel wat groter is. Ik heb ooit eens gesnorkeld in Oman toen een behoorlijke black-tip haai langszij kwam. Dat ik het heb overleefd is omdat ik rustig bleef en deed alsof er niets aan de hand was.  Daar ben ik vast van overtuigd.

Dans je wel eens zonder muziek?
Dansen zonder muziek? Mwaah, dat lijkt me niet. Of het moet een klein vreugdedansje zijn wanneer iets ik iets voorelkaar heb gekregen en wat ik eigenlijk niet verwacht dat het zou lukken. 

Wat is jouw favoriete quote?
‘Good products come from good thinking.’ is een quote die ik in de Toyota fabriek zag hangen.  Alles wat logisch of simpel is gemaakt komt door steeds weer kritisch nadenken of we met het juiste bezig zijn. Alleen wat waarde toevoegt gebruiken om het resultaat beter te maken. Je ziet aan een gebouw waneer er goed over is nagedacht.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Opladen of Uitschakelen? Brrrrrr, ik heb niets met die termen. Het liefs plan ik mijn vrije tijd niet en doe ik waar ik op dat moment zin in heb en dan is er altijd wel wat te doen. Nu ja, nu ik er over nadenk: Ik doe aan paragliding en dan plan ik altijd in grote lijnen mijn vlucht. En toch: in de lucht kan het altijd weer anders zijn dan je verwacht.  Dan moet ik mijn plan aanpassen en meegaan met de omstandigheden. Je weet nooit precies waar je uitkomt en toch geniet ik van iedere vlucht. Verdomd, het lijkt wel een project, haha!

Good products come from good thinking.