Qwinq portret3439 1
yellow

Pauline Sijlmans 

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 39336823

Ontmoet Pauline

Pauline komt al van kleins af aan in aanraking met vastgoed. Haar vader was makelaar en bij haar moeder thuis hadden ze een bouwbedrijf. Je kunt dus zeggen dat de interesse in vastgoed haar met de paplepel is ingegoten en dat de keuze om Bouwkunde te gaan studeren daarom ook niet gek was.

Pauline heeft eerder ervaring opgedaan als calculator, maar miste de afwisseling met projectmanagement. Bij Qwinq zit ze nu dus op de juiste plek. Goede energie krijg ze van hard werken met alle partijen aan een mooi eindresultaat!

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Als ik kan kiezen het liefst door geen van beide, maar als ik er niet omheen kan dan maar een zwerm bijen in de hoop dat als ik heel rustig blijf ze mij niet als bedreiging zien en met rust laten.

Dans je wel eens zonder muziek?
Nee dat zou ik niet kunnen, met muziek heb ik er al moeite mee, maar dat houdt me niet tegen!

Wat is jouw favoriete quote?
Haha ik geloof niet dat be a bad ass with a good ass heel professioneel overkomt als nieuwe werknemer😉. Daarom ga ik maar voor een uitspraak die ik een tijd terug hoorde van iemand: “als je van jezelf wint, kun je van een ander nooit verliezen’’. 

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Het liefste doe ik leuke dingen in mijn vrije tijd, lekker eten en drinken met vrienden en familie, lekker sporten, denk aan hockeyen, bootcampen of skïen en af en toe ook door even rust te pakken en een mooie film te kijken of een goed boek te lezen. Al zijn de laatste twee wel een uitzondering op de regel.

“Als je van jezelf wint, kun je van een ander nooit verliezen’’.