Max van der Berg4088 2
yellow

Max van den Berg 

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 41495201

Ontmoet Max

Max heeft erg veel affiniteit met vastgoed. Daarnaast is hij al meer dan 5 jaar bezig met de bouw van zijn eigen stagebedrijf dat zich focust op de organisatie van Engelstalige stages naar Malta. Hierin staat centraal dat hij probeert een voordelige situatie te creëren voor alle betrokken partijen. Dit staat voor hem ook centraal als toekomstig adviseur of projectmanager.  

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen
Grappige vraag voor een eerste werkdag. Ik zou van beide niet echt heel vrolijk worden. Mijn eerste reactie was dat ik in een boom zou klimmen, waar een beer niet zou kunnen komen. Echter kom ik er net achter dat beren dus wel kunnen klimmen. Verder zijn er wel goede tips online hoe je met beren om kunt gaan, bijen zijn wat minder moeilijk te beïnvloeden of ontwijken. Ik zou dus toch voor de beer gaan. 

Dans je wel eens zonder muziek?
Nee eigenlijk niet, ik houd wel echt van dansen maar daarin speelt muziek wel echt een leidende rol.

Wat is jouw favoriete quote?
Mijn favorieten quotes veranderen voortdurend. De volgende quote is er een die ik nog niet zo lang ken, maar ook wel van toepassing is op het werk dat ik ga doen. Zoals Geert vandaag tegen mij zei; “Een goed project is er een waarin het makkelijk leek. Het is helemaal niet gaaf hoeveel brandjes je hebt geblust, dat had namelijk allemaal voorkomen kunnen worden met goed management.” Vandaar deze uitspraak van Abraham Lincoln. Een goede voorbereiding zijn voor mij de rode draad in een goed project.   

“If I only had an hour to chop down a tree, I would spend the first 45 minutes sharpening my axe.” – Abraham Lincoln. 

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Opladen! Dat kan op verschillende manieren. Aan de ene kant is dat door gewoon even helemaal niks te doen, film kijken, relaxen, koken. Aan de andere kant kan dat ook iets zijn waar ik heel veel energie van krijg met vrienden of familie.  

“If I only had an hour to chop down a tree, I would spend the first 45 minutes sharpening my axe.” – Abraham Lincoln.