Mathijs
yellow

Mathijs Timmermans

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 14727980

Ontmoet Mathijs

Mathijs is junior projectmanager. Samen met alle partijen brengt hij ieder project tot een goed eind en mooi eindresultaat.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Een beer. Zo blijft het gevaar binnen mijn scope en bewaar ik mijn focus. Met een doelgerichte aanpak kom je het verst. Daarnaast ben ik een dierenvriend, wie weet heb ik daar nog iets aan 😉

Dans je wel eens zonder muziek?
Ja, wanneer het team en ik iets hebben bereikt. Kort stil staan bij de successen met een dansje van plezier.

Wat is jouw favoriete quote?
‘Als de moed in de schoenen zakt, ga dan eens op je kop staan’ Voor mij betekent dit altijd door blijven zoeken naar een oplossing. Oplossingen zijn er altijd, als je maar niet opgeeft.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Opladen, ik vind het leuk om met vrienden wat te ondernemen. Dit kan van een lekker biertje drinken tot een weekendje weg zijn. Maar wanneer de wind hard waait sta ik op scherp; ik houd van windsurfen.

Als de moed in de schoenen zakt, ga dan eens op je kop staan