Marlie Berkvens3957 zw w
yellow

Marlie Berkvens 

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 41495179

Ontmoet Marlie

Marlie is bij Qwinq werkzaam als junior adviseur. Tijdens haar studie in Facility Management heeft ze haar interesse in huisvesting ontwikkeld. Ze krijgt goede energie van het vertalen van bedrijfsvisies naar passende huisvesting waarbij de gebruikers cruciaal zijn. Door een persoonlijke benadering weet ze de wensen en behoeften van de organisatie en medewerkers in kaart te brengen.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Ik ga voor de beer. Ik houd namelijk wel van een uitdaging. Ondanks dat ik weet dat ik voor een moeilijke uitdaging sta, probeer ik mijzelf ervan te overtuigen dat dit mij gaat lukken. Positieve moed behouden brengt je heel ver in iets wat je wilt bereiken!

Dans je wel eens zonder muziek?
Muziek is voor mij wel een must. Ik krijg er goede energie van! Ondanks dat, maak ik ook zeker wel eens vreugdedansjes zonder muziek omdat ik iets bereikt heb of omdat ik in een blije moed ben.

Wat is jouw favoriete quote?
‘Look always for the positive’. Deze quote draag ik altijd met mij mee, op mijn werk, maar ook privé. Altijd positief blijven denken, ook in situaties waar het soms lastig kan zijn. Dit geeft mij goede energie en moed om in oplossingen te denken in plaats van problemen.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Opladen, zelfs in mijn vrije tijd houd ik van een vol gepland en druk weekend. In mijn vrije tijd plan ik graag leuke dingen met mijn vrienden, maar probeer zo nu en dan ook even wat tijd voor mezelf over te houden. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken, in de natuur of tijdens het reizen.

‘Look always for the positive’