Janne
yellow

Janne van der Lee

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 41084316

Ontmoet Janne

Janne is junior adviseur bij Qwinq. Samen met de andere adviseurs helpt zij klanten om hun behoeften te vertalen naar optimale huisvestigingsoplossingen.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Bijen! Ik ben ervan overtuigd dat ik de bijen rustig kan maken door zelf rustig te blijven. Wanneer dit gelukt is zal ik de bijen volgen naar hun imker. Hier hoop ik dan een lekker potje honing te kopen zodat ik deze kan gebruiken in mijn thee!

Dans je wel eens zonder muziek?
Hier betrap ik me stiekem best vaak op. Wanneer niemand het ziet dans ik wel eens omdat ik er vrolijk ben. Maar ook andersom, ik dans wel eens mezelf op te vrolijken. Beweging geeft immers energie en vrolijkheid!

Wat is jouw favoriete quote?
Just do it- van Nike. Vaak zijn dingen die je niet leuk lijken of waarvan je denkt dat je het niet kan, de dingen die dan onverwachts leuker of beter gaan dan verwacht.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Ik plan mijn vrije tijd vaak van tevoren in. Ik vind het erg leuk om op maandag al te bedenken welke nieuwe dingen ik in het weekend wil gaan doen.  Zoals het lezen van een nieuw boek, het brouwen van een nieuw biertje of het oefenen van een nieuw nummer op mijn gitaar. Dit laatste doe ik helaas te vaak waardoor ik alleen maar halve nummers kan spelen ;).

Just do it