Foto Harold Celi
yellow

Harold Celi

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 20643034

Ontmoet Harold

Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan bij diverse bouwbedrijven en een landelijk opererend  ingenieursbureau. Met deze kennis en ervaring ondersteun ik opdrachtgevers. Samen realiseren we het project. Ik neem ze mee in het proces van administratieve zaken tot en met de nazorg van het project. 

De samenwerking met Qwinq geeft een gezamenlijk toekomstperspectief. Door de diversiteit aan kennis en persoonlijkheden wordt het proces vanuit diverse invalshoeken bewaakt en gestuurd. 

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen
In beide situaties zal ik me niet op mijn gemak voelen. Als ik moet kiezen kies ik toch voor de zwerm bijen. Een beer is log en vaak niet van zijn pad af te krijgen. Bij een zwerm bijen kan er verschil gemaakt worden. De meeste bijen zijn doeners en willen het gewenste resultaat. Ze zijn bereid te veranderen, wijzigen van koers, nadat een besluit genomen is. 

Reageren, communiceren en samenwerken met een grote groep, daar ligt mijn kwaliteit. Zorgdragen dat iedereen, zoals een zwerm bijen, tot elkaar komt en beweegt om het gewenste doel te bereiken. Dit is actief bezig zijn met mensen in de gehele keten van het bouwproces.  

Er is niets mooier dan samen een doel met het gewenste resultaat te bereiken. 

Dans je wel eens zonder muziek
Nee, dansen met muziek is al niet aan mij besteed, laat staan zonder muziek. Dat wil niet zeggen dat ik niet kan genieten van het leven en een mooi resultaat. 

Wat is jouw favoriete quote
Privé is de quote “tel je zegeningen”.
Zakelijk is de quote “ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe”.
Beide quotes zijn zakelijk en privé toe te passen. 

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Beiden gaan met elkaar samen. Bij mij is opladen niet uitschakelen en omgekeerd. Ik moet wat om handen hebben. Niets doen is dan ook geen optie. 

Ik ben een mensenmens en houd van gezelligheid bij mij moet “er reuring in de tent zijn”. 

Wandelen, fietsen (race of MTB) en hardlopen zijn ook van die momenten. Na een van deze activiteiten ben ik helder en scherp.  

“Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe”.