Geert
yellow

Geert Verhagen

info@qwinq.nl
+31 (0)6 51025561

Ontmoet Geert

Geert heeft veel ervaring als werkplekconsultant en projectmanager voor huisvestingsprojecten, zowel nieuw- als verbouw. In het verleden heeft hij partijen als SAP, Ricoh, De Nederlandsche Bank, Auping, BDO, Avans, Axis en Tech Data ondersteund bij de ontwikkeling van hun kantoor- en gebouwconcepten.

Met zijn economische achtergrond en ruime ervaring in bouw- en inrichtingsprocessen is Geert goed in staat om de behoeften van een organisatie te vertalen in een optimale huisvestingsoplossing. De kracht van Geert is gelegen in de combinatie van zijn analytisch vermogen met een sterk inlevingsvermogen. Door zijn ervaring in zowel het publieke als private domein is hij goed in staat om uw bedrijfsvisie te vertalen naar passende creatieve en concrete oplossingsrichtingen.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Beren natuurlijk! Die zien wij namelijk nooit op de weg dus dat wil ik wel eens mee maken! En bijen vallen ons niet aan want die zijn net als wij druk bezig om de wereld duurzaam te houden. Dus dan weeg ik een ons als ik op die aanval moet wachten. 

Dans je wel eens zonder muziek?
Ja, maar dat wil jij niet zien, althans dat zeggen mijn zonen…. 

Wat is jouw favoriete quote?
Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan! Ik word er blij van om te werken met opdrachtgevers en collega’s die bezig zijn met wat wel kan en niet met wat er mogelijk allemaal niet kan of niet zou kunnen lukken. Natuurlijk sta ik als adviseur en projectmanager met mijn 2 voeten op de grond om de verwachtingen reëel te managen maar het ultieme geluk ontstaat toch wanneer we weer iets hebben geflikt waarvan iedereen dacht dat het niet kon. 

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Opladen natuurlijk. Maar soms wel door even uit te schakelen. Al betreft dat bij mij meestal wel actieve rust: fietsen, zwemmen, hardlopen of kitesurfen. Ik denk dat wandelen met de hond nog het meest rustige afschakelmoment is. 

Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan!