Qwinq Geert
yellow

Geert Kanters

info@qwinq.nl
+31 (6)10671595

Ontmoet Geert

Geert heeft ruime ervaring als projectmanager in diverse huisvestingsprojecten binnen uiteenlopende sectoren zoals onderwijs, zorg, kantoren en woningen variërend van nieuwbouw- tot verbouw-, verduurzaming- en (circulaire) sloopprojecten. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in duurzaamheidsadvies waaronder circulair bouwen en de energietransitie en heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met aanbestedingen binnen de wet- en regelgevingen die daarbij horen.

Geert is resultaatgericht, analytisch, enthousiast en gaat graag uitdagingen aan. Hij excelleert in zijn rol als projectmanager door de belangen van de gebruiker te doorgronden en door deze te vertalen naar de juiste oplossingen. Het vinden van de juiste oplossingen en het waarmaken van ambities is waar Geert energie van krijgt vooral als deze in een goede teamsamenwerking tot stand komen.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Dan kies is toch voor de beer! Liever één grote uitdaging dan honderden kleine en als je wint kun je de huid tenminste nog verkopen.

Dans je wel eens zonder muziek?
Dat zijn voor mij zeer zeldzame momenten, maar de sporadische vreugdedansjes die ik wél maak zonder muziek zijn pure geluksmomentjes!

Wat is jouw favoriete quote?
“Wie in het dal blijft ziet nooit de andere kant van de berg.”

Ontdekken en mezelf blijven uitdagen zijn mijn belangrijkste drijfveren. Zowel op de fiets als in mijn werk!

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Zeker opladen! Inspanning is voor mij ontspanning vandaar dat ik vaak ben te vinden op mijn racefiets of de tennisbaan maar zeker ook in het gezelschap van vrienden en familie of genietend van goed eten en drinken.

Wie in het dal blijft ziet nooit de andere kant van de berg.