Fred
yellow

Fred van Leeuwen

info@qwinq.nl 
+31 (0)73 2032743

Ontmoet Fred

Fred heeft 30 jaar ervaring als senior projectleider bij diverse bouwbedrijven en 13 jaar ervaring als senior projectleider realisatie bij een bouwmanagementbureau. Sinds 2013 werkt hij op zelfstandige basis in de rol van bouwbegeleiding en bouwtoezicht.

De kwaliteiten van Fred liggen in een brede kennis van uitvoeringsmethoden en materialen; het verbinden van ontwerpende en uitvoerende partijen altijd met het doel een zo gunstig mogelijk resultaat voor de opdrachtgever te bereiken.

Het fijne aan het werken met Qwinq vindt Fred de collegiale samenwerking met terzake kundige mensen die er allemaal voor staan om de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontlasten en een optimaal resultaat te behalen in zowel kwaliteit als tijd.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Geen van beiden lijkt mij prettig, en ofschoon de overlevingskans bij een bijenaanval me groter lijkt dan die van een beer zou ik er eerder voor opteren om de beer naar de bijen te lokken alwaar hij (of zij) zich tegoed kan doen aan de honing hetgeen weer de woede van de bijen opwekt en zo de aandacht van mij wordt verlegd naar de beer, en ik ongestoord verder kan genieten van de natuur.

Dans je wel eens zonder muziek?
Nee, zelfs met muziek is het al een hele opgave om in de maat te blijven en alle geleerde pasjes op de juiste manier toe te passen, maar ook hier geldt: “de aanhouder wint” en hebben we inmiddels al aardig wat pasjes en figuren onder de knie.

Wat is jouw favoriete quote?
+qu’hier; – que demain. Vertaald (voor de niet Francofielen onder ons): meer dan gisteren; minder dan morgen. Ofwel pluk de dag.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Waarom in je vrije tijd ook nog moeten kiezen, doe lekker waar je op dat moment het meeste zin hebt. Zo kun je ook opladen door uit te schakelen en wellicht ook andersom.Het gaat om de beleving van het moment, zie ook mijn quote.

Meer dan gisteren; minder dan morgen. Pluk de dag!