Che Laarhoven
yellow

Che Laarhoven

info@qwinq.nl 
+31 6 18576337

Ontmoet Che

Che is bij Qwinq werkzaam als adviseur. Met de bril van de gebruiker op conceptualiseert hij een werkomgeving die aansluit bij de gebruiker maar zeker ook bij de organisatie. Che luistert, analyseert de situatie en komt met oplossingen die voor een energiekere werkomgeving zorgen. Plezier in de projecten en in zijn werk zijn altijd zichtbaar aanwezig.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Dat is wel lastig, maar ‘als je van beren leren kan, van slimme beren leren kan’ zou ik het wel weten. Ik leer graag nieuwe dingen dus misschien kan ik vragen of de beer stopt met de aanval en mij nog iets nieuws kan leren.

Dans je wel eens zonder muziek?
Veel te vaak ben ik bang! Kleine overwinningsdansjes of even bewegen als ik vrolijk ben zou ik niet kunnen missen. Na serieus overleg of een intense presentatie kan het wel eens fijn zijn om gek te doen.

Wat is jouw favoriete quote?
Problemen bestaan niet, uitdagingen zo noem je dat! Ik denk liever in uitdagingen die motiveren mij namelijk veel meer dan een probleem. Het is alleen al een uitdaging om daar een oplossing voor te vinden.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Wat? Plannen? Ik ben toch vrij? Mijn vrije tijd is voor mij veel doen met mijn vrienden en dat vaak in samenspel met een nieuw speciaal biertje uitproberen. Ik ben liever druk bezig maar als ik dan toch even moet uitschakelen geef mij dan maar wat leesvoer.

Problemen bestaan niet, uitdagingen zo noem je dat!