yellow

BDO Eindhoven

We hebben BDO begeleid bij de transitie van individueel functionerende kantoren in het zuiden van het land naar de opzet van 1 regio, waarbij de organisatie als 1 team functioneert met verschillende uitvalsbases in Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Maastricht. We hebben de huisvestingsvisie geformuleerd die daarbij past en deze verankerd in de organisatie. Vervolgens hebben we deze vertaald naar ontwerpen voor de kantoren in de diverse steden. Alle kantoren zijn hybride ingericht met veel ruimte voor overleg, ontmoeting, maar ook zeker voor (samen)werken. Samen met de mensen van BDO hebben we vervolgens de bouw begeleid: BDO in Tilburg, Den Bosch en Maastricht, Qwinq in Eindhoven voor de realisatie van het vlaggenschip op Strijp-S.

Misschien nog wel het mooiste van het gehele traject is het gegeven dat het programma meer is geweest dan bouwen. Om alle medewerkers zo goed mogelijk voor te bereiden op de verandering zijn met alle medewerkers teamsessies georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten zijn alle BDO-collega’s virtueel meegenomen door het ontwerp en is uitgelegd waaróm bepaalde keuzes gemaakt zijn. De deelnemers kregen de gelegenheid om vragen te stellen en zorgen/aandachtspunten te delen. Hierdoor wisten we goed wat er leefde onder de collega’s en konden we passende ondersteuning bieden om zorgen weg te nemen.

Na oplevering van het gebouw door de bouwkundig aannemer hebben we zorggedragen voor de inhuizing van het nieuwe kantoor

 

Ontwerp: M+R interior architecture bna bni
Foto’s: Herman de Winter

BDO Eindhoven

Locatie: Eindhoven
Periode: 2017 – 2022

Diensten Qwinq:

Advies:

  • Vertaling van bedrijfsvisie naar huisvestingsconcept
  • Ontwikkeling Programma van Eisen
  • Medewerkers communicatietraject
  • Locatie onderzoek

Projectmanagement

  • Projectmanagement ontwerp en realisatie
  • Coördinatie inhuizing

Voor een omgeving met goede energie