Axis
yellow

Overleggen & aanlanden

Voor Axis heeft Qwinq de bedrijfsvisie vertaald naar een visie op werken. Hierin hebben we samen met een projectgroep uitgangspunten opgesteld over op welke manier we met elkaar willen samenwerken op kantoor en wat voor een soort kantoor hier dan bij past. ‘’Hebben we een vaste werkplek of werken we flexibel?’’ ‘’Welke verschillende soorten werk en overlegruimten hebben we nodig?’’ ‘’Hoe ontvangen we onze klanten/bezoekers?’’ De beantwoording van deze vragen hebben we verwerkt in een Programma van Eisen waarna we opzoek zijn gegaan naar een passende locatie voor Axis. Met ontwerpers en uitvoerende partijen zijn we aan de slag zijn gegaan om de verbouw te realiseren.

Axis over Qwinq

‘’Alle wensen, eisen en inzichten heeft Qwinq vertaald naar een helder RFP. Een sterk doordacht fundament waarmee je partners kunt inspireren, aansturen en waarmee je onderhandelingen in kunt. Omdat het goed op orde is heb je bijvoorbeeld snel door welke van de tenderende partijen de RFP wel of niet goed gelezen heeft’’.

‘’Waar ik positief door verrast ben is het projectmanagement, de ervaring, de tools en de competentie van Qwinq. Qwinq weet de wens van de klant te vertalen en te verwerken en weet er de juiste partners bij te schakelen. Dat geeft een gerust gevoel in het hele proces. Verder heb ik nauwelijks of geen vergelijkingsmateriaal. Misschien is Qwinq wel niet te vergelijken! Ik zou Qwinq in ieder geval zeker adviseren of opnieuw inschakelen’’

Axis

Locatie: Rotterdam
Periode: 2013 – 2014

Diensten Qwinq

Advies:

  • Vertaling van bedrijfsvisie naar huisvestingsconcept
  • Programma van Eisen
  • Begeleiding locatiekeuze

Projectmanagement:

  • Projectmanagement ontwerp en realisatie
  • Coördinatie verhuizing

Qwinq weet de wens van de klant te vertalen en te verwerken