Romy zw
yellow

Romy Langens 

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 21666934

Ontmoet Romy

Romy volgt de studie Facility Management in Nijmegen, is begonnen aan haar laatste jaar en studeert nu af bij Qwinq.

“Ik hou ervan om mensen te helpen en het huisvestingsvlak heeft altijd mijn interesse gewekt, wat Qwinq de perfecte organisatie maakt. Uitdagingen zijn er om aan te gaan en ik ben bereid mezelf er volledig op te storten. Vol enthousiasme ga ik het aankomende half jaar aan de slag!”

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Liever door allebei niet hoor! Maar ze zeggen dat als je met je handen zwaait dat bijen daarvan afgeleid raken, dus denk dat dat het proberen wel waard is.

Dans je wel eens zonder muziek?
Als er muziek te horen is, ben ik de eerste die op de dansvloer staat. Zonder muziek zou een dansje van vreugde ook wel moeten lukken 😉

Wat is jouw favoriete quote?
“Uitdagingen zijn geen obstakels, maar kansen om te groeien en te laten zien wat je echt kunt.”

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Mijn vrije tijd plan ik het liefste zo vol mogelijk. Ik kan niet zo goed stilzitten, dus ga graag sporten, pak een terrasje of doe wat leuke dingen met mijn vriendinnen en familie!

"Uitdagingen zijn geen obstakels, maar kansen om te groeien en te laten zien wat je echt kunt."