Medewerker Qwinqslag

Of het nu gaat om het bedrijfsleven, de zorg of het onderwijs: iedereen werkt het fijnst als alles klopt in zijn werkomgeving.

Dit ga je doen

Vind jij het leuk om aan de slag te gaan met het uitbouwen van een merk op LinkedIn? Word je aangezet door het maken van graphics?  En vindt je het interessant om mee te denken over datgeen wat maakt dat iemand fijn kan werken in zijn of haar werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Qwinq hebben wij doorlopend verschillende projecten in de zakelijke – , zorg – en onderwijsomgeving. De Qwinq website en LinkedIn-pagina zijn dan ook een weerspiegeling van onze portfolio en diensten. Jij, als aanstaande medewerker Qwinqslag, willen we vragen om deze social media kanalen te beheren en uit te bouwen naar een platform dat past bij onze groei ambitie, waarbij wij ontzettend benieuwd zijn naar jouw frisse blik.

Wat de content planning precies gaat worden, welke factsheet we gaan publiceren, of welke websitepagina we lanceren, dat is aan jou om vorm te geven. Het enige dat we aan jou vragen is dat jij nadenkt over het vertalen van inhoudelijke kennis, krachtige communicatie en goede energie, oftewel de Qwinqslag!

Bij Qwinq ben je onderdeel van een klein kernteam in een groot netwerk. Daarom vragen we van jou dat je basis skills hebt in communicatie. Maar maak je geen zorgen, we staan je altijd bij in de vragen die je hebt. Daarnaast vinden wij een goede mate van zelfstandigheid belangrijk, wat inhoudt dat je niet altijd over de schouder van een manager meekijkt. Wij willen jou zien groeien en we geloven erin dat je dit het beste doet door ook zelfstandig aan taken te mogen werken.

Afhankelijk van de met jou afgesproken opdracht bepalen we samen de taken en verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.

Wat er zo leuk is aan werken bij Qwinq

Werken bij Qwinq is vrijheid proeven en ondernemerschap ontwikkelen. Maar dan mét betrokken teamgenoten om je heen. Als er één ding is wat alle Qwinq’ers gemeen hebben: we hebben in onze jeugd heel wat hutten gebouwd. En nog steeds vinden wij dingen creëren het allerleukste wat er is. Alleen doen we het nu op een iets grotere schaal. We willen van elke verbouwing een feestje maken door te zorgen dat alle partijen zich prettig voelen in het proces. Door goede samenwerking komen we tot machtig mooie resultaten. Unieke gebouwen die de mensen erin een goed gevoel bezorgen. Qwinq is een klein en ambitieus projectmanagement- en adviesbureau, waar jouw werkgeluk voorop staat en waar jouw mening telt. Ook als je net bij ons binnen bent.

Een greep uit ons aanbod
 • Een jaarcontract met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Flexibele werktijden. Soms werk je ook ’s avonds, bijvoorbeeld tijdens workshops en klankbordgroepen. Die uren kun je dan op een ander moment weer vrij nemen.
 • Een werkpakket met een volledig flexibele en persoonlijke uitrusting (laptop, smartphone, tweede scherm) en de mogelijkheid om een thuiswerkplek in te richten.
 • Een mobiliteitspakket met het gebruik van elektrische leenauto’s en het openbaar vervoer. Reiskosten die je voor je werk maakt vergoeden we volledig.
 • Een pensioenbijdrage die je maandelijks uitbetaald krijgt. Zo kun je zelf sparen voor je oude dag.
 • Elk jaar één geluksdag. Een extra vrije dag die je mag opnemen wanneer je maar wilt, zonder van tevoren vrij te vragen. Enige voorwaarde is dat je die dag iets leuks gaat doen en ons daarover vertelt.
 • Een mooie werkplek in De Gruyterfabriek in Den Bosch, waar allerlei leuke bedrijven zitten (goed voor je netwerk! J). In de praktijk werk je trouwens ook veel op locatie bij klanten, zodat je goed zichtbaar en bereikbaar bent voor alle partijen.
 • Twee keer per jaar een Qwinq-dag en elk kwartaal een Qwinq-schil: gezellige, inspirerende en leerzame dagen met kennissessies over interessante onderwerpen, zoals circulair bouwen en bouwbiologie.
Check of deze baan bij jou past

Kun jij …

 • Social Media content zelfstandig oppakken en beheren?
 • bondige rapportages schrijven en visueel rapporteren?
 • makkelijk schakelen tussen het grote geheel en de kleinste details?
 • Online tools inzetten voor acquisitie?
 • De bestaande website en de Qwinq LinkedIn beheren?

Heb je …

 • hbo- of wo-niveau in de richting communicatie, multimedia design, marketing of facility management?
 • ervaring met WordPress (basis), LinkedIn, Google Analytics, SEO (niet vereist, wel een pré)?
 • ervaring met Excel, PowerPoint en Word?

En wil je …

 • de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om verder te bouwen aan (de dienstverlening van) Qwinq?
 • hét visitekaartje zijn richting onze (online) klanten?

Dan klink jij als onze ideale nieuwe collega!

Reageer op deze vacature

Zie jij deze baan als medewerker Qwinqslag wel zitten? Dan horen we graag van je.

Bij Qwinq doen we de dingen graag net even anders, dus ook de sollicitatieprocedure. We merken dat veel mensen het lastig vinden om een sollicitatiebrief over zichzelf te schrijven. Hoeft bij ons dus ook niet. We ontvangen graag je cv.

Stuur je reactie naar Barbara Jager, via barbara.jager@qwinq.nl. Ook met vragen over de functie of de procedure kun je bij Barbara terecht.

Want je werkt het lekkerst als alles klopt!