Adviseur - Projectmanager

Of het nu gaat om het bedrijfsleven, de zorg of het onderwijs: iedereen werkt het fijnst als alles klopt in zijn werkomgeving. Bij Qwinq in Den Bosch krijg jij als adviseur / projectmanager de kans om voor jouw klanten bedrijfsvisies te vertalen naar plekken en gebouwen boordevol goede energie. Tegelijkertijd creëer je bij Qwinq een omgeving waarin jouw eigen collega’s kunnen groeien en bloeien. Mooi toch, om met je werk zowel in- als extern te kunnen zorgen voor tevreden medewerkers?

Dit ga je doen

Het ondersteunen van onze opdrachtgevers en het nemen van verantwoordelijkheid voor advies-, ontwerp en realisatietrajecten: dat is jouw taak. De variatie aan projecten en klanten bij Qwinq is groot. Daarom vragen we jou in eerste instantie te achterhalen wat het DNA van de klant is en de optimale werkomgeving hierbij te formuleren. Geen dag is hetzelfde bij Qwinq. Dat betekent bijvoorbeeld dat jij het ene moment werkt aan een project voor een grote internationale corporate en vervolgens in gesprek gaat voor een kleinere zorginstelling.

Een deel van de projecten heb jij zelfstandig onder je hoede, waarbij je in de achterban ondersteunt wordt door een van onze junior adviseurs/projectmanagers. Samen weten jullie de consequenties van keuzes in kaart te brengen in een programma van eisen, op ruimtelijk, functioneel, technisch en financieel vlak. Voor het vervolg van de adviesfase ondersteun jij in het ontwikkelen van de projectaanpak voor opvolgende fasen: ontwerpen, realisatie, verhuizing en ingebruikname. Het leuke aan werken bij Qwinq is dat je vrijwel nooit alleen maar tijdelijk aanwezig bent in een project. Daarmee kun je echt bijdragen aan het creëren van resultaten. Daartegenover vragen we wel van je dat je het ontwerp- en realisatietraject aanstuurt samen met de eindverantwoordelijke. Verwachten we dat jij ingehuurde partijen kan aansturen die meewerken in onze opdrachten. Daarnaast is het belangrijk dat de projectkaders streng worden bewaakt via de GROTIK aspecten en dat jij voldoende input kan leveren voor kostenberekeningen (investerings- en exploitatiekosten).

Werken bij Qwinq is uniek, omdat wij onze aandacht voor de business case combineren met het betrekken van mensen. Dat betekent dat we aan jou vragen om interviews te houden,  workshops te begeleiden en invulling te geven aan verandertrajecten met medewerkers.

Wat er zo leuk is aan werken bij Qwinq

Werken bij Qwinq is vrijheid proeven en ondernemerschap ontwikkelen. Maar dan mét betrokken teamgenoten om je heen. Als er één ding is wat alle Qwinq’ers gemeen hebben: we hebben in onze jeugd heel wat hutten gebouwd. En nog steeds vinden wij dingen creëren het allerleukste wat er is. Alleen doen we het nu op een iets grotere schaal. We willen van elke verbouwing een feestje maken door te zorgen dat alle partijen zich prettig voelen in het proces. Door goede samenwerking komen we tot machtig mooie resultaten. Unieke gebouwen die de mensen erin een goed gevoel bezorgen. Qwinq is een klein en ambitieus projectmanagement- en adviesbureau, waar jouw werkgeluk voorop staat en waar jouw mening telt. Ook als je net bij ons binnen bent.

Een greep uit ons aanbod
 • Een marktconform salaris en vakantiegeld.
 • Een jaarcontract met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Flexibele werktijden. Soms werk je ook ’s avonds, bijvoorbeeld tijdens workshops en klankbordgroepen. Die uren kun je dan op een ander moment weer vrij nemen.
 • Een werkpakket met een volledig flexibele en persoonlijke uitrusting (laptop, smartphone, tweede scherm) en de mogelijkheid om een thuiswerkplek in te richten.
 • Een mobiliteitspakket met het gebruik van elektrische leenauto’s en een NS-businesscard, waarmee je altijd met 40% korting reist. Reiskosten die je voor je werk maakt vergoeden we volledig.
 • Een pensioenbijdrage die je maandelijks uitbetaald krijgt. Zo kun je zelf sparen voor je oude dag.
 • Elk jaar één geluksdag. Een extra vrije dag die je mag opnemen wanneer je maar wilt, zonder van tevoren vrij te vragen. Enige voorwaarde is dat je die dag iets leuks gaat doen en ons daarover vertelt.
 • Een mooie werkplek in De Gruyterfabriek in Den Bosch, waar allerlei leuke bedrijven zitten (goed voor je netwerk!). In de praktijk werk je trouwens ook veel op locatie bij klanten, zodat je goed zichtbaar en bereikbaar bent voor alle partijen.
 • Twee keer per jaar een Qwinq-dag en elk kwartaal een Qwinq-schil: gezellige, inspirerende en leerzame dagen met kennissessies over interessante onderwerpen, zoals circulair bouwen en bouwbiologie.
Check of deze baan bij jou past

Kun jij …

 • klanten, collega’s en ingehuurde krachten meenemen in jouw visies, ideeën en adviezen, zowel mondeling (vergaderingen en presentaties) als schriftelijk?
 • proactief, efficiënt, daadkrachtig en energiek toewerken naar resultaten?
 • Duidelijk communiceren op zowel directie- als uitvoerend niveau?
 • bondige rapportages schrijven en visueel rapporteren?
 • makkelijk schakelen tussen het grote geheel en de kleinste details?
 • knelpunten en verbanden snel doorgronden en analyseren?
 • informatie snel in je opnemen?

Heb je …

 • hbo- of wo-niveau in de richting facilitair management, bouwkunde of CME?
 • ervaring met projectmanagement en eventueel het aansturen en verbinden van ontwerpende en uitvoerende partijen?
 • ruime ervaring met huisvestingsvraagstukken en het gebruik van lean-methodieken?
 • ervaring met Excel, PowerPoint en Word?

En wil je …

 • de vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om verder te bouwen aan (de dienstverlening van) Qwinq?
 • hét visitekaartje zijn richting onze klanten?

Dan klink jij als onze ideale nieuwe collega!

Enthousiast
geworden?

Zie jij deze baan als adviseur- en projectmanager wel zitten? Dan horen we graag van je.

Bij Qwinq doen we de dingen graag net even anders, dus ook de sollicitatieprocedure. We merken dat veel mensen het lastig vinden om een sollicitatiebrief over zichzelf te schrijven. Hoeft bij ons dus ook niet. We ontvangen graag je cv én jouw antwoord op de vraag: hoe zie een werkomgeving met goede energie er voor jou uit? Dat mag in een Word-bestand of via een videopitch.

Stuur je reactie naar Barbara Jager, via barbara.jager@qwinq.nl. Ook met vragen over de functie of de procedure kun je bij Barbara terecht.

Voor een werkomgeving met goede energie!