Sandra
yellow

Sandra Buermans

sandra.buermans@qwinq.nl 
+31 (0)6 39148623

Ontmoet Sandra

Sandra is een ervaren projectmanager van huisvestingsprojecten in zowel de kantorenbranche als in het onderwijs. Voor onder andere Jacobs Douwe Egberts en De Rooi Pannen heeft zij in binnen- en buitenland verscheidene inrichtingstrajecten van A tot Z begeleidt. Ze vliegt projecten op een energieke en analytische manier aan; strategisch op hoofdlijnen, perfectionistisch in de uitvoering.

Je mag bij haar altijd aankloppen met vragen rondom het creëren van gastvrije en prettige omgevingen, waar medewerkers, gasten en/of studenten op een fijne manier kunnen (samen)werken, ontmoeten en studeren.

Sandra werkt sinds kort samen met Qwinq als medior adviseur en projectmanager.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd:

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Poeh, dat is een lastige vraag en is volledig afhankelijk van de situatie. Ik blijf vrij rustig in stressvolle situaties en bij een beer hoef je je maar op 1 ‘vijand’ te focussen. Daarentegen, een aanval van een zwerm agressieve bijen lijkt me één grote chaos en ik gedij heel goed in chaos. Het lijkt me allebei wel een uitdaging! Gelukkig is deze vraag symbolisch… ;-).

Dans je wel eens zonder muziek?
Nee eigenlijk niet! Ik heb vrijwel altijd muziek opstaan, en ja, dan wordt er tijdens het koffiezetten thuis wel eens gedanst. Maar als het stil is komt het niet echt in me op!

Wat is jouw favoriete quote?
Ik geloof heel erg in vooral doen waar je energie van krijgt en enthousiast van wordt. Dat is voor mij steeds meer mijn kompas.  Geen groot fan van quotes, maar als ik er dan toch een moet uitkiezen:

‘Knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch’

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Ik heb het beide nodig om lekker in mijn vel te zitten en ik probeer er echt op te letten dit voldoende in mijn week in te bouwen.  Als uitlaadklep sport ik 3 á 4 keer in de week. Daarnaast hou ik ervan om buiten te zijn en met vrienden te borrelen. De ultieme manier om uit te schakelen is voor mij op reis gaan en verdwalen. Na een paar weken is de batterij dan weer helemaal gereset en 100% vol.

Knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch