Nicole zw 3i
yellow

Nicole Severens

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 43141819

Ontmoet Nicole

Nicole heeft een brede ervaring in diverse managementfuncties, zoals vestigingsmanager, productmanager, directeur, regiomanager en projectmanager in diverse branches. Die brede ervaring is ontstaan uit haar zoektocht zichzelf steeds verder te ontwikkelen. Om diezelfde reden is ze op latere leeftijd met een studie architectuur begonnen die ze in 2014 afrondde. Ze heeft een beta-achtergrond in combinatie met een creatieve kijk en commerciële drive. Ze ontwikkelt graag nieuwe ideeën omdat ze denkt dat stilstand uiteindelijk achteruitgang is.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Een beer op de weg?  Als ‘ras positivo’ zie ik die gewoon niet. En een zwerm bijen zal ik proberen mild te stemmen met heerlijk geurende bloemen. Dat levert misschien nog lekkere honing op ook!

Dans je wel eens zonder muziek?
Ik dans heel vaak tijdens het koken, maar daar zet ik wel een muziekje bij op en ik wiebel ook graag mee met muziek in de auto.

Wat is jouw favoriete quote?
“Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken.”

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
In mijn vrije tijd plan ik mijn vakantie en gezellige uitjes met familie en vrienden (vanwege de voorpret). Leuke actieve, spannende dingen doen, een spelletje spelen, uit eten of een terrasje pikken, herinneringen maken, de wereld zien en als er dan nog tijd overblijft… een goed boek lezen of een goede film kijken.

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken.