Milou
yellow

Milou Knippen

milou.knippen@qwinq.nl 
+31 (0)6 23911648

Ontmoet Milou

Ontwerpen doe je van binnen naar buiten, met de mens centraal. Gezien haar achtergrond (Facility en Interieur) én persoonlijke levensstijl maakt Milou zich hard voor het ontwerpen en realiseren van inspirerende en vitaliserende werkomgevingen. Omgevingen waar je energie van krijgt! Niet voor niets heeft zij zich uitgebreid verdiept in de WELL Building Standard en Biophilic Design. En met die goede energie past Milou goed bij Qwinq. Gedreven, doelgericht, enthousiast en met focus op kwaliteit. Samen gaan we voor dat mooie eindresultaat.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Het liefst een zwerm bijen. Ik ben ervan overtuigd, dat als jij vriendelijk bent naar hen dat zij ook vriendelijk zijn naar jou. Energetisch spelletje. Heb het vaak genoeg geprobeerd in de botanische tuin waar ik jarenlang als vrijwilliger heb gewerkt. Kwam er weer een stel bijen op mij af als ik vlak voor de bijenkorven aan het werk was. Helaas slaagde mijn energetisch spelletje niet altijd en liep ik alsnog hartgillend weg als ze echt in de aanval gingen. En de imker lag dan in een deuk. En ik ook haha.

Dans je wel eens zonder muziek?
Nee, dansen doe ik alleen op muziek! Ik hou enorm van muziek én van dansen! Niet voor niets ga ik graag naar muziekfestivals. Elk jaar vind je mij op Down The Rabbit Hole met een groep vrienden. En regelmatig ga ik naar concerten. Heerlijk! Als muziek mij echt pakt, zit ik in een andere wereld.

Wat is jouw favoriete quote?
Ik heb er meerdere. Als ik een goeie tegenkom, komt ie op de spiegel in de badkamer. Word ik er elke dag door geïnspireerd. Een kleine greep: “Vrijheid… als je alles eens opnieuw bekijkt” en “Echt duurzaam is gewoon minder willen” en “Het verschil tussen een bloem en onkruid is…. een oordeel”.  

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd?
Ik hou enorm van sporten en buiten zijn. Ik sport zo’n 4x in de week, verdeeld over hockey, hardlopen en fitness. Daarnaast wandel ik zo’n beetje elke dag langs de Maas, omdat wij hier direct aan wonen. Heerlijk! De rivier en uiterwaarden verveelt nooit. Ook liggen er om de hoek prachtige kloostertuinen, die vrij toegankelijk zijn. Rust, stilte en inspiratie. Daar laad ik van op.

Echt duurzaam is gewoon minder willen