Esmeé
yellow

Esmeé Bechtold

esmee.bechtold@qwinq.nl 
+31 (0)6 27269692

Ontmoet Esmeé

Esmeé werkt bij Qwinq als junior adviseur huisvesting. In haar functie ondersteunt ze in de projecten en is ze voortdurend bezig met het ontwikkelen van producten binnen de organisatie. Esmeé brengt ons met haar levendig karakter vrolijkheid, positiviteit en nieuwe denkwijzen op kantoor, waarbij ze ons ook stimuleert om innovatief te denken, zoals je zou verwachten van een frisse wind! Esmeé combineert haar werkzaamheden bij Qwinq met een Master in Organization Sciences aan de Tilburg University.

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Dat ligt aan het moment denk ik. Normaal gesproken zou ik zeggen dat ik liever door een zwerm bijen aangevallen wordt, omdat ik dan meer verschillende dingen kan of moet doen om het op te lossen, maar persoonlijk vind ik dat niet altijd even prettig. Het kan ook wel eens fijn zijn om op één ding tegelijkertijd te focussen.

Dans je wel eens zonder muziek?
Leuke vraag! Eigenlijk niet, muziek maakt mij blij en echt goede muziek zet mij ook wel aan het dansen.  Zonder muziek zou ik niet weten hoe ik mij moet bewegen! 😉 

Wat is jouw favoriete quote?
Ik kan niet zeggen dat ik echt één favoriete quote heb, ik word blij en geïnspireerd als ik een interessante quote voorbij zie komen en dat gebeurt eigenlijk behoorlijk vaak. Op dit moment vind ik onderstaande quote het meest inspirerend: “If you can dream it, you can do it!  

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Ik ben totaal niet goed in niets doen, dat maakt mij echt verre van gelukkig. Het liefst plan ik mijn vrije tijd in met zo veel mogelijk leuke en inspirerende dingen, zodat ik weer genoeg nieuwe en goede energie heb om weer aan de slag te gaan!  

If you can dream it, you can do it!