STU_3385
yellow

Demi van der Coer 

info@qwinq.nl 
+31 (0)6 33010809

Ontmoet Demi

Demi is altijd geïnteresseerd geweest in gebouwen, de vormgeving en vooral ook het gedachtengoed erachter. Binnen voorgaande banen heeft ze al een aantal adviesrollen mogen invullen . Het is nu tijd om dieper in de rol van adviseur huisvesting te duiken.

Vragen

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?

100% door een zwerm bijen! Ik heb liever veel kleine vervelende beestjes om mij heen dan een hele grote. Daarbij zou ik graag ooit imker willen zijn; lekkere honing vers uit eigen tuin!

Dans je wel eens zonder muziek?

Dansen niet snel, maar neuriën heel erg vaak! Ik heb meestal een standaard afspeellijst in mijn hoofd die door de dag heen voorbijkomt.

Wat is jouw favoriete quote?

Ik denk mijn eigen quote “heb vertrouwen en laat het lopen”. Deze heb ik op een post-it op mijn badkamerspiegel geplakt. Ik vind deze quote fijn doordat vertrouwen eigenlijk het enige is wat echt belangrijk is.Vooral het vertrouwen in jezelf en daarbij volgt het vertrouwen in een ander vanzelf. Het komt wel goed en zo niet dan kun je daar weer veel van leren.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 

Ik zag ooit een video dat sommigen mensen de dag starten met 0 munten aan energie en deze gedurende de dag verzamelen en sommigen beginnen met 50 munten en deze gedurende de dag uitgeven. Tot de laatste groep behoor ik, wat betekent dat het voor mij belangrijk is om in de avond op te laden en uit te schakelen. Iets sportiefs in de buitenlucht of een goed boek vind ik heel fijn!

"Heb vertrouwen en laat het lopen"