Bo Vansterkenburg4052 2
yellow

Bo van Sterkenburg

info@qwinq.nl
+31 (6)41495179

Ontmoet Bo

Bo is student aan de Technische Universiteit in Eindhoven en bij het slot van zijn master Construction Management & Engineering aanbeland. Hiervoor doet hij volgend schooljaar alleen nog zijn eindproject, wat hij in combinatie met het werk bij Qwinq gaat doen. Na 4,5 jaar hutten bouwen is het nu tijd voor het echte werk!

Vragen

Bij Qwinq vinden wij het belangrijk dat de onderlinge relaties goed zijn en in balans worden gehouden. Wij geloven erin dat niet altijd alles puur zakelijk hoeft te zijn, wij leren graag mensen écht goed kennen. Hierom én in het kader van onze Qwinqslag, hebben wij onze teamleden enkele vragen voorgelegd: 

Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Ik zou dan toch eerder voor een zwerm bijen kiezen, als ik niet weet te ontsnappen ben ik eerder terug aan het werk dan bij een beer!

Dans je wel eens zonder muziek?
Als er iets te vieren valt komen de heupen los! Alhoewel ik mijn omgeving er nog niet van heb kunnen overtuigen hoe goed ik er ook daadwerkelijk in ben.

Wat is jouw favoriete quote?
Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samenwerking en teamwork zijn essentieel om gemeenschappelijke doelen te bereiken, om de meest complexe of innovatieve oplossingen te vinden voor elke uitdaging.

Opladen of uitschakelen? Hoe plan jij je vrije tijd? 
Ik hou ervan om mijzelf weer helemaal op te laden! Dit werkt het best voor mij om wat met de gewichten in de sportschool rond te slingeren of met een pilsje met wat vrienden het over van alles en niets hebben.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.