Qwinq

Competent, professioneel en prettig samenwerken

Maaike zorgt ervoor dat alles achter de schermen bij Qwinq enigszins op orde is. Ze ondersteunt in eerste instantie Geert maar werkt ook graag mee in diverse projecten.

Peter is een zeer ervaren projectmanager en onze LEAN-Expert. Hij begeleidt ontwerp- en bouwteams in efficiënte planningssessies en zorgt ervoor dat de planning van zijn projecten altijd klopt. Dit maakt hem tot een ideale projectmanager of opzichter bij nieuw- en verbouwprojecten. Peter werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Koen is een adviseur en projectmanager die inhoud verenigt met sterke procesmatige vaardigheden. Het werken aan complexe projecten haalt het beste in mensen naar boven, dit is dan ook de omgeving waar hij zich op zijn best voelt. De bouw zit vol kansen en hij werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt. […]

Bij juridische vraagstukken is Corine onze steun en toeverlaat. Corine beschikt over meer dan 20 jaar ervaring als allround bedrijfsjurist bij diverse bedrijven, zowel in de profit als non-profit sector. Corine werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Geert heeft veel ervaring als werkplekconsultant en projectmanager voor huisvestingsprojecten, zowel nieuw- als verbouw. In het verleden heeft hij  partijen als SAP, Ricoh, De Nederlandsche Bank, Auping, BDO, Avans, Axis en Tech Data ondersteund bij de ontwikkeling van hun kantoor- en gebouwconcepten. Met zijn economische achtergrond en ruime ervaring in bouw- en inrichtingsprocessen is hij goed in staat […]

Bouwen en management zijn twee vaardigheden die Martijn sterk beheerst. De combinatie van deze “skills” maken Martijn tot een zeer geschikte projectmanager of directievoerder tijdens ontwerp en realisatie. Martijn werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Marc is met zijn tomeloze energie, nieuwsgierigheid en enthousiasme de ideale junior huisvestingsadviseur. Hij stelt kritische vragen en heeft veel aandacht en interesse voor de gedragskant bij huisvestingsvraagstukken. Voor Qwinq bedenkt hij regelmatig nieuwe tools en producten, in zijn vrije tijd is hij zeer sportief.