Qwinq

Competent, professioneel en prettig samenwerken

In verband met de groei van Qwinq zijn wij (op korte termijn) op zoek naar twee adviseurs, waarvan in ieder geval één senior adviseur. Ben jij zelfstartend en handel je naar kansen en oplossingen in plaats van belemmeringen en problemen? Denk jij mee over nieuwe mogelijkheden in onze bestaande dienstverlening en heb je oog voor […]

Maaike ‘regelt’ graag en zorgt ervoor dat alles achter de schermen bij Qwinq goed op orde is. Ze houdt zich bezig met het stroomlijnen van interne processen en de communicatie. Daarnaast denkt en helpt ze ook regelmatig mee over en aan de projecten van Qwinq.

Milou is een ervaren projectmanager met veel kennis van interieur en gezonde omgevingen (WELL). Vanwege de pure drijfveren en het bijbehorende enthousiasme is zij aanstekelijk om mee samen te werken. Milou werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Peter is een zeer ervaren projectmanager en onze LEAN-Expert. Hij begeleidt ontwerp- en bouwteams in efficiënte planningssessies en zorgt ervoor dat de planning van zijn projecten altijd klopt. Dit maakt hem tot een ideale projectmanager bij nieuw- en verbouwprojecten. Peter werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Koen is een adviseur en projectmanager die inhoud verenigt met sterke procesmatige vaardigheden. Het werken aan complexe projecten haalt het beste in mensen naar boven, dit is dan ook de omgeving waar hij zich op zijn best voelt. De bouw zit vol kansen en hij werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt. […]

Bij juridische vraagstukken is Corine onze steun en toeverlaat. Corine beschikt over meer dan 20 jaar ervaring als allround bedrijfsjurist bij diverse bedrijven, zowel in de profit als non-profit sector. Corine werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Bouwen en management zijn twee vaardigheden die Martijn sterk beheerst. De combinatie van deze “skills” maken Martijn tot een zeer geschikte projectmanager of directievoerder tijdens ontwerp en realisatie. Martijn werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Nicole is een enthousiaste organisatiekracht met ruime ervaring in uiteenlopende secretariële functies. Zij ondersteunt Geert in al zijn projecten en zorgt ervoor dat de administratie van Qwinq op orde is.

Geert heeft veel ervaring als werkplekconsultant en projectmanager voor huisvestingsprojecten, zowel nieuw- als verbouw. In het verleden heeft hij  partijen als SAP, Ricoh, De Nederlandsche Bank, Auping, BDO, Avans, Axis en Tech Data ondersteund bij de ontwikkeling van hun kantoor- en gebouwconcepten. Met zijn economische achtergrond en ruime ervaring in bouw- en inrichtingsprocessen is hij goed in staat […]