Qwinq

Competent, professioneel en prettig samenwerken

Ben jij zelfstartend en handel je naar kansen en oplossingen in plaats van belemmeringen en problemen? Denk jij mee over nieuwe mogelijkheden in onze bestaande dienstverlening en heb je oog voor duurzaamheid, kwaliteit en klantwensen? En heb je net als wij een goed gevoel voor humor? Dan zijn wij naar jou op zoek… Je bent […]

Om Qwinq te laten groeien zijn wij op zoek naar een spin in het web, met een passie voor plannen en organiseren. Je haalt plezier en energie uit het helpen bereiken van de doelen van onze directeur en de adviseurs! Je hebt plezier in samenwerken, blijft koel bij hectische momenten en dit alles op een […]

Maaike zorgt ervoor dat alles achter de schermen bij Qwinq enigszins op orde is. Ze ondersteunt in eerste instantie Geert maar werkt ook graag mee in diverse projecten.

Gijs van Buitenen is een breed georiënteerd facilitair adviseur door zijn ervaring bij diverse bedrijven in het publieke en private segment. Vanuit zijn hoedanigheid als facilitair manager, maar ook vanuit de rol als consultant heeft hij zijn eigen visie op facilitair management en huisvesting ontwikkeld. Deze ervaring zet hij nu vol enthousiasme in bij Qwinq!

Milou is een ervaren projectmanager met veel kennis van interieur en gezonde omgevingen (WELL). Vanwege de pure drijfveren en het bijbehorende enthousiasme is zij aanstekelijk om mee samen te werken. Milou werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Peter is een zeer ervaren projectmanager en onze LEAN-Expert. Hij begeleidt ontwerp- en bouwteams in efficiënte planningssessies en zorgt ervoor dat de planning van zijn projecten altijd klopt. Dit maakt hem tot een ideale projectmanager bij nieuw- en verbouwprojecten. Peter werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Koen is een adviseur en projectmanager die inhoud verenigt met sterke procesmatige vaardigheden. Het werken aan complexe projecten haalt het beste in mensen naar boven, dit is dan ook de omgeving waar hij zich op zijn best voelt. De bouw zit vol kansen en hij werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen en kansen in de markt. […]

Bij juridische vraagstukken is Corine onze steun en toeverlaat. Corine beschikt over meer dan 20 jaar ervaring als allround bedrijfsjurist bij diverse bedrijven, zowel in de profit als non-profit sector. Corine werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Bouwen en management zijn twee vaardigheden die Martijn sterk beheerst. De combinatie van deze “skills” maken Martijn tot een zeer geschikte projectmanager of directievoerder tijdens ontwerp en realisatie. Martijn werkt op zelfstandige basis onder het label Qwinq.

Geert heeft veel ervaring als werkplekconsultant en projectmanager voor huisvestingsprojecten, zowel nieuw- als verbouw. In het verleden heeft hij  partijen als SAP, Ricoh, De Nederlandsche Bank, Auping, BDO, Avans, Axis en Tech Data ondersteund bij de ontwikkeling van hun kantoor- en gebouwconcepten. Met zijn economische achtergrond en ruime ervaring in bouw- en inrichtingsprocessen is hij goed in staat […]