Qwinq

Competent, professioneel en prettig samenwerken

Witlox Van Den Boomen

"Qwinq in 3 woorden; Betrouwbaar, deskundig en accuraat"

Ramon Pelders / Partner Witlox van Boomen

Wat heeft Qwinq voor jullie gedaan?

We waren erg onder de indruk van de visie van Qwinq op het totale huisvestingsvraagstuk. Qwinq wist ons DNA en ons businessmodel heel goed te vertalen naar een huisvestingsconcept.

Verschillende beroepsgroepen die met elkaar samenwerken moet uitmonden in een huisvestingsmodel, wat voor ruimtes moeten mensen zitten en welke ontmoetingsruimtes, stilteruimtes, rustruimtes en communicatieruimtes heb je daarvoor nodig. Qwinq geeft vorm aan de gewenste interacties die horen bij het samenwerken en multidisciplinair werken.

In 2015 is de basis gelegd om in 2016 de gehele transformatie in gang te zetten.

Huisvesting is meer dan verbouwen met stijl en met materialen. Het is echt nadenken over ondersteuning van je strategie en van je doelen. Door goed aan de voorkant na te denken met een goed huisvestingsplan profiteer je in het hele proces en heb je er ook langer plezier van.

Qwinq was klankbord en begeleider op afstand in het hele proces waardoor kritisch meekijken met de onderhandelingen mogelijk was.

De reacties die wij krijgen zijn heel positief. Iedereen is content met het concept en met de gekozen oplossingen. De uitkomsten zijn gepresenteerd aan alle medewerkers. Zij worden nu pas echt enthousiast over de plannen omdat het perspectief zichtbaar is en met plaatjes is ingevuld. Het spreekt tot de verbeelding.

Hoe zijn jullie met Qwinq in contact gekomen?

Qwinq heb ik op aanraden van een collega uitgenodigd om ons te begeleiden bij onze wensen in het huisvestingstraject.

Wat is de kracht van Qwinq?

  1. De persoonlijke klik
  2. Het goed kunnen vertalen van een businessmodel naar een huisvestingsconcept

Hun kracht zit hem erin om naast de gewonnen huisvestingsvragen snel verdieping en rijkdom in de vraag aan te brengen. Een absolute toegevoegde waarde.

Facts & Figures

Locatie:

Rosmalen

Periode:

Nog in ontwerpfase

Diensten:
  • Visievorming huisvestingsconcept
  • Ontwikkeling  Programma van Eisen
  • Project- en bouwmanagement
  • Begeleiding van ontwerp- en realisatiefase

Neem contact met ons op!

info@qwinq.nl +88 712 97 00